Till salu

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14E

Nästa visning
calendar icon söndag 23 juni 13:45 - 14:15
  • price tag icon 1 847 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 595 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 24 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 847 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2007
Petterslundsgatan 14E

Högst upp i huset med balkong i sydväst mot parken!

Nu ges tillfälle att förvärva en lägenhet med ett av de bästa lägena i huset på Petterslundsgatan 14. Här bor du på välplanerade kvadratmeter, högst upp i huset med hiss från markplan och en balkong med sol större delen av dagen i sydvästläge mot parken och utan insyn med vacker utsikt mot domkyrkan. Balkong har platsbyggd bänk med förvaring.

Planlösningen fördelar sig på ett fint kök med gott om förvaring och moderna vitvaror, bl.a. integrerad diskmaskin. Utöver det som från början funnits i bostaden finns även en platsbyggd möbel med extra förvaring invid vägg och fönster, som går att sitta på, samt ett skrivbord med överskåp. Högt i tak och optimalt planerat med loft med dimbara spotlights under och plats för soffa eller säng om denna inte placeras på loftet. Badrummet är rymligt och klätt i mosaik. Här finns både dusch och tvättmaskin. Genomgående har bostaden ljusa ytskikt och en modern standard.

Fålhagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden, med lugna gator, föreningens hus har ett väldigt attraktivt läge men ändå ostört från de större trafikerade vägarna. En-två minuters promenad till busshållplats med direktförbindelse till Science park och Uppsala universitetsområde. Fem-tio minuters promenad till resecentrum och gågatan och i närheten finns flera matbutiker (Coop, Ica, Willys), grönområden och pittoreska kvarterskrogar. samt gallerian Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Välskött förening med god ekonomi, vilket återspeglar sig på den låga månadsavgiften som inkluderar varm- och kallvatten, tv, bredband 100 Mbit/s och kollektivt bostadsrättstillägg.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 23 juni, 13:45 - 14:15
Anmäl mig
Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Petterslundsgatan 14E, Till salu i Fålhagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad