Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14C

1 575 000 kr
area icon Yta
  • 26 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 942 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2007
Petterslundsgatan 14C

Kvadratsmart etta med uteplats belägen centralt i Fålhagen

Ett boende med genomgående hög standard och en optimal planlösning, belägen på markplan med egen ingång och uteplats. Det praktiska köket präglas bland annat av stilrena materialval som t ex högblank vit köksinredning från Myresjökök, bänkskiva i massiv ek samt rostfria vitvaror från Electrolux. Badrummet har genomgående vita ytskikt av bl a mosaik och utrustat med tvättmaskin. Här får du 2,60 m i takhöjd och generöst fönsterparti vilket bidrar till fantastiskt ljusinsläpp. Planlösningen rymmer både säng, matbord och/eller soffgrupp.

I Brf Fålhagen 14 bor du tryggt. Detta är en mycket välskött förening med god ekonomi, vilket återspeglar sig på den låga månadsavgiften som inkluderar både bredband 100Mb och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Med sitt centrala läge endast en mycket kort avstånd från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger. Utmärkt promenadavstånd till city.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad