Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14 E

Slutpris: 1 695 000 kr

Petterslundsgatan 14 E

Kvadratsmart etta med balkong mot parkområde, belägen centralt i Fålhagen!

Välkommen till detta boende med genomgående hög standard och en optimal planlösning, belägen på andra våningen med balkong i västerläge mot grönskande parkområde. Det praktiska köket präglas bland annat av stilrena materialval som t ex högblank vit köksinredning från Myresjökök, bänkskiva i massiv ek samt rostfria vitvaror från Electrolux. Badrummet har genomgående vita ytskikt av bl a mosaik och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här får du 2,60 m i takhöjd och generösa fönsterpartier vilket bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Planlösningen rymmer både din säng, matbord och/eller soffgrupp. Denna bostad finns tillgänglig för snabbt tillträde om önskas!

I Brf Fålhagen 14 bor du tryggt. Detta är en mycket välskött förening med god ekonomi, vilket återspeglar sig på den låga månadsavgiften som inkluderar både bredband 100Mb och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Samtidigt som du får ett centralt läge behöver du inte oroa er för någon trafik, vägen vid fastigheten är ytterst lite trafikerad och lägenheten endast är riktad mot innergården.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad