Till salu

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14 E

Nästa visning
calendar icon lördag 9 december
1 695 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 24 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 848 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2006-2007
Petterslundsgatan 14 E

Nyrenoverad 1:a med låg månadsavgift i attraktiva Fålhagen!

Varmt välkommen till denna nyrenoverade lägenhet med balkong i bästa solläge! Lägenheten har ett perfekt läge i huset med balkong som vetter ut den lugna, grönskande allmänningen. Här bor du i en optimalt planerad 1:a med kort avstånd till centrum, universitet och nationer. Lägenheten präglas av ljusa och stilfulla materialval och har genomgått renovering av kök, badrum, golv och ytskikt under 2023! Här är det bara att flytta in och trivas! Den välplanerade planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning samt ett smakfullt kök som är utrustat med bland annat diskmaskin. Det stora allrummet har ett fint ljusinsläpp och ger plats för både säng, soffa och matbord. Slutligen finns det toppfräscha badrummet som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare!

Detta är en mycket välskött förening med god ekonomi, vilket återspeglar sig på den låga månadsavgiften som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband och bostadsrättstillägg. På baksidan av fastigheten finns en fin park som flitigt används av de boende i huset! Här är gräsytorna stora och lövträden höga, perfekt för avkoppling under varma sommardagar!

Fålhagen är ett väldigt omtyckt område, inte bara för sin närhet till centrum utan också för sin lugna omgivning med gröna parker omkring. Stadskärnan når du med en kort promenad på endast några få minuter. På vägen dit passerar du bland annat restauranger, gym samt affärshuset Kvarnen med ICA, systembolag och apotek. Resecentrum har du nära och om du vill ta dig till universitetet gör du det enkelt via antingen en smidig cykeltur eller bra bussförbindelser.

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! lördag 9 december
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Petterslundsgatan 14 E, Till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad