Såld

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 11B

Slutpris: 2 200 000 kr

Petterslundsgatan 11B

Välplanerad lägenhet i Fålhagen

Välkommen till denna välplanerade lägenhet mitt i charmiga Fålhagen!

Lägenheten erbjuder ett praktiskt men äldre kök med gott om förvaringsutrymme och en trevlig matplats där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Det rymliga vardagsrummet är ljust och inbjudande tack vare generösa fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ger en trevlig atmosfär.

Badrummet, stamrenoverat år 2007, är både stilrent och funktionellt med sina kaklade väggar och klinkergolv. En klädkammare i hallen ger extra förvaringsmöjligheter, och de två sovrummen erbjuder flexibilitet för familjen eller som arbetsutrymme.

Från den mysiga balkongen kan du koppla av och njuta av den grönskande gården nedanför, komplett med en lekplats som lockar till lek och aktivitet för de små.

Föreningen är välskött och populär med stabil ekonomi och tillgängliga förmåner som ett övernattningsrum för medlemmarna. Området är barnvänligt och biltrafiken är minimal, vilket skapar en lugn och trygg miljö för boende i alla åldrar.

Med närhet till Resecentrum och enkel tillgång till E4:an passar läget utmärkt för både pendlare och familjer. Här finns även ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive butiker, restauranger och serviceinrättningar, som ger en bekväm och praktisk vardag.

Ta chansen att upptäcka denna lägenhet i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden.

Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Petterslundsgatan 11B, Såld i Fålhagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad