Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 11 A

  • price tag icon 1 783 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 783 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1964
Petterslundsgatan 11 A

Balkong, sovalkov och låg avgift. Perfekt som första bostad, för studenten eller pendlaren!

Kommande försäljning med planerade visningar under vår/sommar 2024.

Extremt yteffektiv etta med härlig utsikt över den stora innergården. De 32 kvadratmetrarna fördelar sig på ett lättmöblerat vardagsrum med sovalkov och utgång till balkong, hall med förvaring och avhängning samt ett snyggt arbetskök med intilliggande matplats vid ett fönster. Badrummets storlek är väl tilltagen med en ordentlig dusch. Goda förvaringsmöjligheter i ett källarförråd och ett matkällarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren.

Datum för tillträde är flexibelt, kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Perfekt pendlarläge i populära Fålhagen med bara några minuters promenad till stationen. Kort avstånd även till centrum och affärshuset Kvarnen med mataffär, systembolag m.m.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Flera gemensamma utrymmen så som bl.a. två tvättstugor, flera cykelförråd och ett bokningsbart övernattningsrum med fem bäddar.

Intresseanmälan
Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Petterslundsgatan 11 A, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad