Såld

Nacka, Nacka

Per Hallströms Väg 6

Slutpris: 3 050 000 kr

Per Hallströms Väg 6

Topprenoverad 4a med balkong i söder

- Topprenoverad 4a rum och kök
- Solig nyrenoverad balkong i fritt läge
- Totalrenoverad med påkostade materialval
- Stabil förening med bastu, relaxrum, gästlägenhet

Nu finns chansen att förvärva denna unika lägenhet i absoluta toppskick med en härlig balkong i söder. Här möts ni av en välplanerad bostad med fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Genomgående samma fina golv i hela lägenheten, tre rogivande sovrum helt utan insyn sovrum varav ett stort och två mindre. Går att återställa till två stora vid önskemål. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med gott om plats för den större soffan, tv-möbel och arbetshörna. Härifrån når du den stora härliga balkongen i fritt och soligt läge. Hemtrevligt och fint renoverat kök med välutrustad maskinell utrustning och en matplats för flertalet sittandes middagsgäster intill fönster.

Det finns en möjlighet för nästa ägare att köpa loss kvadratmeter på vindsutrymmet vid intresse. Notera att lägenheten är registrerad som en 3 rum och kök hos föreningen men används som en 4 rum och kök.

FÖRENING:
Brf Skvaltan är en populär förening med många bekvämligheter. Här erbjuds medlemmarna bastu, relaxrum, tvättstugor och gästlägenhet. Parkeringsplatser med och utan el. Föreningen har genomfört stambyte 2010, fönsterbyte 2014, dränering 2020 och nyligen fasadrenovering.

OMRÅDE:
Här bor ni nära all tänkbar service som behövs i vardagen. Närhet till kommunikationer (motorvägbuss 471 går precis utanför vilket gör det enkelt att ta sig snabbt in till City), vacker natur och Nacka forums breda shoppingutbud samt restauranger. På sommaren är det bara att ta en kort promenad till Långsjön som bjuder på härliga bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Nyckelviken nås på andra sidan motorvägen. En populär plats med hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad, ångbåtsbrygga mm.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Per Hallströms Väg 6, Såld i Nacka, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad