Såld

Nacka Forum, Nacka

Per Hallströms Väg 2, vån 6

Slutpris: 2 330 000 kr

Per Hallströms Väg 2, vån 6

Optimalt planerad 2:a, centralt läge!

BOSTAD:
Söker ni en centralt belägen och välplanerad 2:a? Här finner ni den! Välkomnande hall med praktisk klinker och goda förvaringslösningar. Hallen leder vidare in till ett generöst vardagsrum med plats för både tv-möbel, soffgrupp och arbetsplats. Intill vardagsrummet finner ni köket som är välutrustat med vitvaror beståendes av; diskmaskin, kyl/frys, ugn och spis. Här erbjuds utrymme för matplats intill fönster med fint ljusinsläpp. Stambytt badrum (2009) med wc, dusch, samt tvättmaskin. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt förvaring. Till bostaden hör ett externt källarförråd. Stabil och välskött förening som äger sin mark.

FÖRENING:
Brf Skvaltan är en populär förening med många bekvämligheter. Här erbjuds medlemmarna bastu, relaxrum, tvättstugor och gästlägenhet. Parkeringsplatser med och utan el. Föreningen har genomfört stambyte 2010, fönsterbyte 2014, dränering 2020 och fasad/balkongrenovering 2022.

OMRÅDE:
Här bor ni nära all tänkbar service som behövs i vardagen. Närhet till Ica Maxi, kommunikationer (motorvägbuss 471 går precis utanför vilket gör det enkelt att ta sig snabbt in till City), vacker natur samt Nacka forums breda shoppingutbud samt restauranger. På sikt kommer även t-bana till Nacka Forum. På sommaren är det bara att ta en kort promenad till Långsjön som bjuder på härliga bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Nyckelviken nås på andra sidan motorvägen. En populär plats med hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad, ångbåtsbrygga mm.

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Per Hallströms Väg 2, vån 6, Såld i Nacka Forum, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad