Kommande bostad

Skogalund, Nacka

Per Hallströms Väg 2, vån 11

  • price tag icon 4 593 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 593 kr/mån
floors icon Våning
  • 11 av 12 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1962
Per Hallströms Väg 2, vån 11

Milsvid utsikt från 11:e våningen med vackert ljusinsläpp! Toppfin bostad i centralt läge med gångavstånd till såväl köpcentrum, täta kommunikationer, badplatser och Naturreservat. Fantastisk bostad som måste upplevas på plats – här har du ditt nya drömhem.

Här finner du en lägenhet i genomgående toppskick som erbjuder ett generöst vardagsrum, sovrum, samt renoverat kök och helkaklat, stambytt, badrum.

Bostaden har ett härligt ljusinsläpp, högt beläget helt utan insyn med en unik utsikt som bjuder på fantastiska solnedgångar! Köket är påkostat maskinellt med rostfria vitvaror beståendes av, kyl/frys, ugn, spis, fläkt samt diskmaskin. Matplatsen för flertalet middagsgäster har sin naturliga plats intill fönster. Vardagsrummet är generöst och rymmer soffgrupp, tv-möbel och arbetshörna. Sovrummet är luftigt och erbjuder gott om förvaring i garderober. Badrummet (stambyte 2009) är helkaklat och har idag ett badkar, wc samt handdukstork. Hall med gott om förvaring.

En våning upp finns tillhörande vindsförråd som rymmer mycket förvaring, vilket också innebär att ingen bor direkt ovanför. Föreningen tillhandahåller även bastu med relaxavdelning samt tvättstuga med digitalt bokningssystem.

Det centrala läget gör att du har mycket nära till kommunikationer, vackra grönområden och all nödvändig service. I direkt närhet finns ICA Maxi Nacka och Nacka Forum med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Här bor du bekvämt med allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att uppleva denna underbara bostad – välkommen på visning!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Per Hallströms Väg 2, vån 11, Kommande i Skogalund, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad