Till salu

Luthagen, Uppsala

Pelargatan 8

4 295 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 114 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 445 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2010-2011
Pelargatan 8

Stor 4:a högst upp med terrass i söderläge och utsikt mot domkyrkan!

Unik möjlighet att köpa en av områdets bästa lägenheter om hela 114 kvm belägen högst upp i huset! Fantastisk takterrass om ca 16 kvm i söderläge med fin utsikt mot domkyrkan, slottet och Stabbyskogen. Bekvämt boende med hiss från markplan!

Mycket tilltalande planlösning med ett separat kök med matplats och vardagsrum intill med plats för fler middagsgäster! Kök från Vedum med vita köksluckor och vitvaror från Siemens. Vardagsrummet upplevs som luftigt och lättmöblerat. Ett stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ett lite mindre badrum med dusch. Stort och ljust vardagsrum med naturlig plats för soffa och tv samt även möjlighet för större middagsgrupp. Tre bra sovrum som alla vetter in mot gården. Mycket gott om förvaring i lägenheten då det finns tre garderobsväggar med skjutdörrar samt en rejäl klädkammare med hyllsystem från Elfa. Genomgående ljusa väggar och ekparkettgolv. Samtliga rum har uttag för tv/bredband/telefoni.

Föreningen erbjuder både garageplatser i källaren och parkeringsplatser med el-plint intill huset.

Intresseanmälan

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad