Såld

Luthagen, Uppsala

Pelargatan 26

Slutpris: 2 100 000 kr

Pelargatan 26

2:a med uteplats samt balkong i västerläge med fri utsikt över park och åker!

Nu kan du sluta leta! Här finner du en mycket välplanerad lägenhet belägen i fastighet från 2016 med fri utsikt över park och åker. Härlig balkong i västerläge med utsikt över fälten och sol från strax efter lunch till solnedgång. Mot föreningens innergård har man även en stor uteplats!

Lägenheten är i gott skick och har genomgående stilrena materialval. Köket har gott om förvaring bakom vita skåpluckor och full maskinell utrustning från Siemens. Ljust och lättmöblerat vardagsrum i halvöppen planlösning mot köket. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i en garderobsvägg med Elfa-hyllsystem och skjutdörrar. Badrum med snyggt klinkergolv, kaklade väggar, duschhörna, tvättmaskin och torktumlare samt god arbetsbänk med förvaring ovanför. Persienner finns insatt i samtliga fönster samt en mörkläggande plissegardin i sovrummet. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Brf Ängsliljans fastighet färdigställdes under 2016 av JM AB och omfattar 104 lägenheter i ett kvarter byggt med snygg tegelfasad och en trivsam innergård med lekplats. I avgiften ingår värme och kallvatten, varmvatten debiteras efter förbrukning. Föreningen har även kollektivtavtal med Telia gällande tv, internet 500/500 samt ip-telefoni abonnemang för endast 220 kr/mån, vilket blir väldigt fördelaktigt för dig som medlem.

Här bor du i ett stadsnära område med naturen runt knuten. Till stadskärnan är det promenadavstånd eller ännu bättre cykelavstånd om man inte önskar ta bussen med hållplats ett stenkast bort. För dig med bil tar du dig enkelt upp på E4:an via Bärbyleden och slipper således rödljusen i stadskärnan. Närhet till fina Stabbyskogen med motionsspår och naturen in på knuten. Men också Mimmi Ekholms-plats med livsmedelsbutiker, konditori, gym, restauranger och övrig service. Cykel- och gångavstånd till universitetet, Ekonomikum och nationerna!

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pelargatan 26, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad