Såld

Luthagen, Uppsala

Pelargatan 26

Slutpris: 1 795 000 kr

Pelargatan 26

Tillfälle att köpa väldisponerad 1:a med stor balkong och sovalkov!

Tillfälle att köpa väldisponerad 1:a med stor balkong och sovalkov!

Lägenheten har en tilltalande planlösning med välkomnande hall med förvaring, välutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrum med praktiskt, avskild sovalkov och utgång till balkong samt badrum med kombimaskin. Fin innergård med flera sittplatser och möjlighet att t.ex. grilla.

Expansivt område i Luthagen med ny vårdcentral i november, gym, matbutiker, restauranger och caféer vid nya torget Mimmi Ekholms plats och i närområdet. I området finns även fina Gjuteriparken med sittgrupper, pulkabacke och utomhuspingis samt Stabbyskogen för promenad- och motionsspår. Cykel- och promenadavstånd till centrum och stationen. Goda kommunikationer med smidig åtkomst till väg 55 och E4:an via Bärbyleden och goda bussförbindelser.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pelargatan 26, Såld i Luthagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad