Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Pelargatan 24

Pris enl ök
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 595 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Pelargatan 24

Ljus och trevlig 2:a med balkong i söderläge!

Denna underbara 2a om 66 kvm på våning 5 av 6 erbjuder en härlig och bekväm livsstil i en av stadens mest eftertraktade bostadsområden.

Med en rymlig planlösning som genomsyras av naturligt ljus och modern design kommer du genast att känna dig hemma. Den öppna och luftiga atmosfären ger en känsla av rymd och trivsel. Köket är stilrent och fullt utrustat med maskinell utrustning från Siemens, vilket gör det till en fröjd för den som älskar att laga mat. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i en garderobsvägg med Elfa hyllsystem och skjutdörrar. Badrum med snyggt klinkergolv, kaklade väggar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Den stora balkongen om 8 kvm, belägen i soligt söderläge, är en verklig pärla. Här kan du njuta av långa sommardagar, ta en kopp kaffe eller bjuda in vänner för trevliga grillkvällar.

Brf Ängsliljans fastighet färdigställdes under 2016 av JM AB och omfattar 104 lägenheter i ett kvarter byggt med snygg tegelfasad och en trivsam innergård med lekplats. I avgiften ingår värme och kallvatten, varmvatten debiteras efter förbrukning. Föreningen har även kollektivtavtal med Telia gällande tv, internet 500/500 samt ip-telefoni abonnemang för endast 220 kr/mån, vilket blir väldigt fördelaktigt för dig som medlem.

Här bor du i ett stadsnära område med naturen runt knuten. Till stadskärnan är det promenadavstånd eller ännu bättre cykelavstånd om man inte önskar ta bussen med hållplats ett stenkast bort. För dig med bil tar du dig enkelt upp på E4:an via Bärbyleden och slipper således rödljusen i stadskärnan. Närhet till fina Stabbyskogen med motionsspår och naturen in på knuten. Men också Mimmi Ekholms-plats med livsmedelsbutiker, konditori, gym, restauranger och övrig service. Cykel- och gångavstånd till universitetet, Ekonomikum och nationerna!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Pelargatan 24, Kommande i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad