Såld

Tegnérlunden, Västerås

Patentgatan 9

Slutpris: 2 400 000 kr

Patentgatan 9

Ljus och modern 2,5 rok med inglasad balkong i populärt område!

Välkommen till en ljus och välplanerad 2,5 rok på våning 5 av 5 med genomgående fräscha ytskikt och en härlig inglasad balkong!

Denna välplanerade lägenhet om 70 kvm, byggd 2017, erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och stil. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och social atmosfär, perfekt för både avkoppling och umgänge. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och skapar en härlig känsla. Letar du efter en stilren lägenhet med allt du behöver? Då kan detta vara ditt perfekta hem!

Föreningen är stabil och erbjuder låga avgifter som inkluderar bredband, TV, värme och vatten.

Eftertraktat läge strax utanför citykärnan med absolut närhet till välsorterad matbutik och allmänna kommunikationer. Västerås centralstation, E18 och Mälardalens universitet inom bekvämt avstånd.

Kontakta mig för mer information – du kommer inte att bli besviken!

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad