Såld

Stockholm

Parkgatan 20, 3 tr

Slutpris: 5 310 000 kr

Parkgatan 20, 3 tr

Vacker 2:a med stor balkong i högt soligt västerläge vid Kronobergsparken i sekelskiftesfastighet!

En magnifik sekelskiftestvåa med stor balkong i soligt västerläge och ett oslagbart läge vid vackra Kronobergsparken på en av Kungsholmens mest eftertraktade adresser! Lägenheten är belägen högt upp i huset och har utsikt över hustaken från balkongen mot parken samt ner mot Karlbergskanalen. Här bor ni med bästa läge i en mycket välskött förening med låg avgift och högsta standard.

Bostaden är genomgående och i ett mycket gott skick. Vackra attribut såsom fiskbensmönstrad ekparkett, generös takhöjd om 3,3 meter i vardagsrummet med ett magiskt ljusinsläpp från höga fönsterpartier med spanjoletter. Vardagsrummet har även takstuckatur mot det vita taket. Här får man plats med såväl soffgrupp som matplats för stora sällskap. Den stora balkongen i soligt västerläge bjuder härlig utsikt över takåsarna.

Elegant sekelfastighet anno 1902 med hiss. Brf Stenbrottet 9 är en äkta och välskött bostadsrättsförening. 65st lägenheter upplåts med bostadsrätt och tre lägenheter (totalt 171kvm) upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång, då dessa på sikt kan säljas av föreningen och ge stora kapitaltillskott vid en försäljning. Hyreslokalerna ger löpande goda intäkter till föreningen. Föreningen äger marken och har mycket god ekonomi och en låg belåning. Lån/kvm totalyta 3548kr/kvm enligt årsredovisning 2020. Alla större renoveringar är gjorda. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en av Kungsholmens mest påkostade innergårdar som sommartid erbjuder avkoppling och möjlighet till härliga grillkvällar i mysig miljö med pergola, platsbyggda möbler samt lyxigt utekök från småländska Röshults. Här finns gasolgrillar, diskbänk med varm- och kallvatten, Grythyttan klassiska stålmöbler samt planteringar med självbevattningssystem. Gasolen till uteköket ingår i avgiften och nyttjas av medlemmarna. Här finns även moderna cykelställ i två plan med sedumtak vilket ger fin grönska samtidigt som det har luftrenande egenskaper. Dessutom finns också ett övernattningsrum för uthyrning i källaren för gäster och gemensam tvättstuga. Föreningens hemsida: https://www.brfstenbrottet9.se/

Eftertraktad adress på Kungsholmen vid Kronobergsparken och nära den trevliga strandpromenaden vid Kungsholms strand. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I omedelbar närhet finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Ny galleria vid korsningen Fleminggatan - Scheelegatan ligger nära bostaden. Här finns ICA-Kvantum, apotek, Sats-gym, systembolag, restauranger mm. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer som Fridhemsplan eller Rådhuset. Fridhemsplan är en knutpunkt för tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Parkgatan 20, 3 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad