Såld

Kungsholmen, Stockholm

Parkgatan 14

Slutpris: 4 780 000 kr

Parkgatan 14

Fint renoverad sekelskiftestvåa med en fungerande öppen spis och utsikt mot Kronobergsparken!

Fint renoverad sekelskiftestvåa med en fungerande öppen spis och utsikt mot Kronobergsparken! Här har ni ett mycket trivsamt boende med stora och öppna ytor och rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tack vare den fantastiska utsikten har ni även förmånen att ni är helt insynsskyddade. Bostaden erbjuder flertalet charmiga och välbevarade attribut såsom fiskbensparkett, speglade fönster med fönsterkarmar i sten, glasvägg med skjutdörr mellan kök och sovrum, en generös takhöjd och en vacker glasdörr ut till lägenhetens balkong som blir en förlängning av vardagsrummet. Lägenheten har ett stort vardagsrum där ni inrymmer både matplats och vardagsrumsdel och blir i kombination med balkongen bostadens självklara samlingsplats. För ytterligare förvaring har ni även ett vindsförråd.

Här bor ni i en välskött förening ligger mycket centralt och invid grönskande Kronobergsparken. Fridhemsplan runt hörnet med all tänkbar service och kommunikationer. Här finns ett stort utbud av mataffärer, banker, systembolag, apotek och mängder av butiker. Västermalmsgallerian och Åhléns erbjuder utmärkta shoppingmöjligheter. Går man Sankt Eriksgatan ned över bron så finns Birkastan och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close