Såld

Kungsholmen, Stockholm

Parkgatan 14, 4 tr

Slutpris: 5 100 000 kr

Parkgatan 14, 4 tr

Fantastiskt fin tvåa med solig balkong i sydvästläge och slående utsikt mot Kronobergsparken!

Fantastiskt fin tvåa med solig balkong i sydvästläge och slående utsikt mot Kronobergsparken! Nu har ni möjligheten att bosätta er i detta mycket trivsamma boende med stora öppna ytor och rikligt med ljusinsläpp. Här bor ni insynsskyddat tack vare den grönskande parken utanför samt det höga läget i huset. Bostaden erbjuder flertalet charmiga och välbevarade attribut såsom fiskbensparkett, fönsterkarmar i sten, en generös takhöjd, serveringsskåp och skjutdörrar i glas mellan kök och sovrum. Lägenheten har ett stort vardagsrum där ni inrymmer både matplats och vardagsrumsdel som i kombination med balkongen utgör bostadens självklara samlingsplats. För ytterligare förvaring har ni även ett vindsförråd.

Här bor ni i en välskött förening som ligger mycket centralt invid grönskande Kronobergsparken. Fridhemsplan runt hörnet med all tänkbar service och kommunikationer. Här finns ett stort utbud av mataffärer, banker, systembolag, apotek och mängder av butiker. Västermalmsgallerian och Åhléns erbjuder utmärkta shoppingmöjligheter. Går man Sankt Eriksgatan ned över bron så finns Birkastan och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad