Såld

Kungsholmen, Stockholm

Parkgatan 12, 2 tr

Slutpris: 22 200 000 kr

Parkgatan 12, 2 tr

Representativ sekelskiftesvåning med två balkonger, tre stilfulla kakelugnar och magnifik parkvy!

Ljus, välplanerad och representativ sekelskiftesvåning med absolut toppläge på Kungsholmen! Möjlig 6:a med 5 bra sovrum. Högt upp med fritt, insynsskyddat läge och strålande utsikt över idyllisk park från tre rum i fil. Två rymliga balkonger i olika väderstreck, den ena är belägen mot fin innergård och den andra i soligt syd/sydvästläge med slående vy över grönskande Kronobergsparken. Våningen renoverades 2009/2010 med påkostade och smakfulla materialval och är i mycket gott skick. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Välbevarad sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,35 m), fina takrosetter, elegant stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Tre magnifika kakelugnar (två fungerande) skapar charm och känsla. Stort kök med kvalitativa vitvaror och matsalsdel med plats för många middagsgäster. Två stilrent renoverade badrum samt separat gäst-wc/tvättstuga med TM/TT. Vackra, fasta ljuskällor vid kökets tak och vardagsrummets bröstpanel. Bra förvaring i hela våningen med platsbyggda garderobssektioner. Det är den enda lägenheten på hela våningsplanet. För extern förvaring finns ett stort källarförråd om 18 kvm. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1900 med hiss. Fastigheten har en stor, vacker entré och trapphus med tidsenliga attribut såsom smidesräcken och spröjsade höga fönster, ståtliga inramade pardörrar och klassiska stengolv.

Lugnt toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken. Lugn, enkelriktad gata utan genomfartstrafik. Nära populära Kungsholmstorg och med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Attraktiva Norr Mälarstrand med Riddarfjärdens vatten och båtliv nås på några minuter. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, AG, Agnes, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken direkt utanför porten samt Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Parkgatan 12, 2 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad