Såld

Täby Park, Täby

Parkallén 31, 4tr

Slutpris: 2 350 000 kr

Parkallén 31, 4tr

Etta med högt och fritt läge och lyxiga tillval!

- Högt upp i huset
- Balkong om hela 7 kvm med morgonsol
- Badrum med lyxiga tillval
- Flexibelt tillträde

Välkommen hem till denna etta med de rätta tillvalen för den kräsne. Här bor du med ett högt läge, stor balkong, exklusiva inredningsval och i ett absolut toppläge i Täby! Bostaden är mycket välplanerad och enkel att möblera med en stor och mysig balkong. Lägenheten disponeras av ett lyxigt badrum med golvvärme, exklusivt kakel och klinker som tillval, dessa i en mörkbeige ton. Ett stort sällskapsrum med modernt kök, utrymme för matplats samt vardagsrumsdel. Här finns även en smart avskärmad sovalkov. Bostaden bjuder på härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier ut mot balkongen. Här kan du njuta ditt morgonkaffe med fint utsikt och utan balkong ovan och fritt läge. Välkommen hem!

I Täby park bor du med ypperliga kommunikationer och närhet till rekreationsområden. För resa till Stockholm tar Roslagsbanan dig till Tekniska högskolan på enbart 17 minuter. Från Galoppfältet går flertalet bussar inom kommunen och mot Danderyd. Kör du bil är du ute på E18 på någon minut och kan enkelt ta dig till Stockholm eller norrut mot Åkersberga och Norrtälje. För den aktiva bor man här i ett toppenläge. Ett stenkast från bostaden finns padelhall med 4 banor inomhus och 4 st banor ute. Här finns även volleybollplan. En kort promenad på 5 minuter tar dig till Täby centrum och alla dess butiker och bekvämligheter. Här finns Bio, Apotek, systembolag, restauranger, alla tänkbara klädesbutiker, gym och mataffärer.

Brf Ryttarstugan västra är ett svanenmärkt boende som uppförts av JM. Huset färdigställdes 2022 och inflyttning påbörjades i mitten av året. I föreningen finns ett härligt torp på innergården för medlemmarna att nyttja, perfekt för härliga sommarkvällar med vännerna. På innergården finns även lekplats och odlingslådor. Under föreningens hus finns garage med 44st bilplatser och 3 MC-platser.

Emma Kellermalm
Ansvarig mäklare

Emma Kellermalm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Parkallén 31, 4tr, Såld i Täby Park, Täby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad