Såld

Stockholm

Pär Lagerkvists Gata 2

Slutpris: 5 500 000 kr

Pär Lagerkvists Gata 2

Smakfullt renoverat boende på attraktiv adress och balkong i söderläge!

Accepterat pris! Varmt välkommen till denna fantastiska trea, ett mycket trivsamt och modernt boende på attraktiv adress och balkong i söderläge. Här får du det bästa av det mesta med vackra Hornsbergs Strand på ena sidan, stadens puls på andra samtidigt som du bor granne med ett flertal hemtrevliga caféer och restauranger, som bjuder in dig till en trevlig middag när du blir sugen på extra lyx i vardagen. Föreningen har garageplatser för endast 1500 kr, en avgift där värme, VA, tv, bredband och bostadsrättstillägg ingår samt har en mycket god ekonomi som har tillåtit avgiftssänkning senaste 2 åren samt en amortering om 4,8 mkr under 2018. För ytterligare förvaring har ni även ett källarförråd om ca 4 kvm.

Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, badrum med tvätt- och torkmöjligheter, generöst med förvaring och ett nyrenoverat kök. Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör boendet till den ultimata platsen för stora som små middagsbjudningar. Genomgående för bostaden är genröst med förvaring, rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck och en hög standard i materialval. Detta är helt enkelt en möjlighet du bara inte får missa.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad