Såld

Stockholm

Pär Lagerkvists Gata 2, 5 tr

Slutpris: 5 750 000 kr

Pär Lagerkvists Gata 2, 5 tr

Fin 3:a på attraktiv adress i stark förening samt balkong i söderläge invid Lindhagens Galleria!

Varmt välkommen till denna fina, funktionella och genomgående trea. Ett mycket trivsamt, praktiskt och modernt boende på attraktiv adress med balkong i söderläge. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, badrum med tvätt- och torkmöjligheter, generöst med förvaring och ett smakfullt kök. Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör boendet till den ultimata platsen för stora som små middagsbjudningar. Genomgående för bostaden är genröst med förvaring, rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck och en hög standard i materialval. Här bor du mellan vackra Hornsbergs Strand och stadens puls samtidigt som du finner många trevliga restauranger, caféer och butiker i kvarteret. Lindhagens Galleria med ICA Maxi, systembolaget, apotek m.m. ligger runt hörnet.

Brf Eden är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi som äger marken. Föreningen bildades 2005, fastigheten färdigställdes 2008 med inflyttning 2009. Föreningen innefattar 121 bostadsrätter på följande adresser; Pär Lagerkvists gata 2-6 och Nordenflychtsvägen 65-69. I fastighetens finns det två hyreslokaler med en total uthyrningsbar yta om cirka 1233 kvm som ger goda intäkter till föreningen. Föreningen har garageplatser för endast 1500 kr, en avgift där värme, vatten, TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår. På grund av den goda ekonomin har föreningen sänkt avgiften flera gånger samt gjort flera stora amorteringar, senast 2020 med 3,5 Mkr. För ytterligare förvaring finns nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 4 kvm.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pär Lagerkvists Gata 2, 5 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad