Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Palmbladsvägen 2, våning 4

Slutpris: 2 700 000 kr

Palmbladsvägen 2, våning 4

Högt upp med stor balkong i soligt västläge!

Högt upp i huset med stor balkong i soligt västläge! Via hiss eller trappor når ni denna charmiga 30-talsbostad som erbjuder en fantastisk utsikt över natur och grönska. Denna ljuvliga etta erbjuder allt man kan önska sig och är väldigt väldisponerad och lättmöblerad. Stora fönsterpartier kombinerat med en rejäl takhöjd medför ett härligt ljusinsläpp och rymlig känsla. Fiskbensparketten är i gott skick och bidrar till bostadens charm. Rymligt och helkaklat badrum med badkar och handdukstork. Köket har gott om förvaring och är utrustat med kyl/frys samt gashäll. God förvaring i form av två djupa garderober i original med överskåp. Denna bostad passar utmärkt som övernattningslägenhet, studentboende eller helt enkelt för den som vill bo på en adress omgiven av grönska och samtidigt ha närhet till city. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

Föreningen är väldigt stabil och välkött bostadsrättsförening. Den klassificeras som äkta och äger marken. Den har över 1,7 miljoner kr i kassa (enligt ÅR 2020). Föreningen erbjuder även till sina medlemmar en härlig takterrass. Föreningen har många stora renoveringar bakom sig och har i våras genomgått en fasadrenovering. Stambyte genomfört 2004-2006.

Lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll med närhet till shopping, vatten och grönska. Idylliskt belägen fastighet med innerstadens puls runt hörnet. Här bor du granne med härliga grönområden såsom Fredhällsparken och Kristinebergsparken. Närhet till mysiga badklippor och Mälarens glittrande vatten. I Marieberg finns all upptänklig service så som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv finns på kort gångavstånd.
Även Fridhemsplan och Västermalmsgallerian shopping finns inom räckhåll. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana, både Thorildsplan och Kristinebergs T-bana finns på kort gångavstånd. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten såsom Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet samt Fredhälls underbara badklippor.

Varmt välkomna!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info:
0760-52 46 00
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Palmbladsvägen 2, våning 4, Såld i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad