Såld

Luthagen, Uppsala

Pålgatan 16

Slutpris: 3 050 000 kr

Pålgatan 16

Mycket fin och välplanerad 3:a i Luthagen med härlig balkong i solläge - Hiss från markplan

Trivsam 3:a med perfekt planlösning och hiss från markplan i populära Luthagen. Här bor du högt upp i huset, utan någon granne ovanför, i en ljus lägenhet med en stor härlig balkong i bästa solläge mot föreningens trevliga innergård.
Planlösningen erbjuder välkomnande hall med förvaring och klinkergolv, stilrent vinkelkök med stor maplats intill fönster, trivsamt vardagsrum med utgång till solig balkong, två sovrum varav det ena med gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderober samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden kommer ett förråd.

Boende i Brf Ängsliljan innebär även tillgång till en levande innergård med lekplats för barnen samt en gemensam uteplats med grill, parasoll och möbler för trevliga möten med grannar och avkoppling i vardagen. Att bo i Luthagen innebär en hög livskvalitet med närhet till naturen och stadens puls. Upptäck Stabbyskogen med sina strövstigar och grillplatser, och njut av närheten till populära Mimmi Ekholms plats med mataffär, café, restaurang och gym. Bra förskolor och skolor finns inom gångavstånd, liksom universitetet vid Ekonomikum. Dessutom erbjuder närbelägna Fyrishov bad- och träningsmöjligheter för extra rekreationsmöjligheter.

Missa inte detta boende, anmäl er till visning redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad