Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Oxelgatan 17

  • price tag icon 2 609 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 37 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 609 kr/mån
Oxelgatan 17

Mycket charmig och tilltalande etta med balkong i soligt västerläge!

Välkommen till denna rymliga och hemtrevliga etta med en solsäker balkong, belägen högst upp på andra våningen. En mycket charmig lägenhet, i genomgående fint och tilltalande skick med bl a äldre bevarat parkettgolv och kök med originalinredning.
Planlösningen erbjuder dig rymliga ytor och fördelar sig på ett ljust kök med plats för matbord för 4 personer. Ett vardagsrum med naturlig yta för soffgrupp och säng. Från vardagsrummet når du även lägenhetens balkong riktad mot väster, med många soltimmar och fri utsikt över omgivningens gröna innergårdar. Ett helkaklat badrum med badkar. En hall med förvaring i inbyggd garderob. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i två externa förråd belägna på källarplan.

På Oxelgatan 17 bor du i en familjär förening där du kan nyttja föreningens grönskande trädgård med utemöbler, en samlingslokal samt ett övernattningsrum. Belägen med ett utmärkt pendlarläge, med nära till allmänna kommunikationer som resecentrum samt med handel och service på gångavstånd. Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med flera grönområden och parker i närområdet och ytterst lite trafik.

Anmäl ditt intresse till mäklaren!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Oxelgatan 17, Kommande i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad