Såld

Öfre Slotts, Uppsala

Övre Slottsgatan 32B

Slutpris: 2 650 000 kr

Övre Slottsgatan 32B

Underbar lägenhet på Öfre Slotts med en stor portion charm i skuldfri förening!

Kommande försäljning med planerade visningar vintern/våren 2023-2024. Kontakta mäklaren för mer information!

Ytterst charmig lägenhet i ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade kvarter! Bostaden har stor portion charm tack vare högt i tak, vackert furugolv och inte minst den omgivande miljön med sina vackra byggnader. Stort och välutrustat kök med matplats för många gäster. Vardagsrum med en vacker kakelugn (ej fungerande) och en smart loftsäng som gör rummet väldigt lättmöblerat. Snyggt badrum med detaljer och material som passar perfekt ihop med husets ålder och stil. Gott om förvaring i lägenheten samt ytterligare förvaring i ett väl tilltaget vindsförråd.

Skuldfri förening med god ekonomi! Mycket mysig innergård med sittgrupper för att kunna avnjuta middagar utomhus!

Öfre slotts vackra och historiska kvarter är Uppsalas kanske allra mest eftertraktade område och erbjuder fantastisk arkitektur, härliga parker och stort utbud av caféer och restauranger. Alldeles i närheten finns bl.a. Universitetshuset, de flesta nationerna, Domkyrkan, Carolina Rediviva, slottet samt Botaniska trädgården. Uppsalas kulturutbud ligger för dina fötter med konserter i Universitetshuset och Reginateatern. För den som vill njuta av lugnet och grönskan så är det nära till både Vasaparken och Engelska parken, båda med varsin stor lekplats för barnen. På några minuters promenad tar du dig till city och årummet och på cirka 15 minuter så tar du dig till stationen.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Övre Slottsgatan 32B, Såld i Öfre Slotts, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad