Såld

Rickomberga, Uppsala

Otto Myrbergs väg 85

Slutpris: 4 190 000 kr

Otto Myrbergs väg 85

Gavelradhus med optimalt läge och stor trädgård med härlig utsikt i Rickomberga!

Välkomna till ett fint gavelradhus med möjlighet att inreda vinden för den som så önskar. Radhuset har ett optimalt läge med stor trädgård och härlig utsikt i populära Rickomberga. Här bor du i ett väldigt tryggt och barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor. Perfekt balans mellan lugn och ro men samtidigt nära till pulsen ifrån stadskärnan. Radhuset fördelar sig på kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med matplats intill fönster med trevlig utsikt. Vardagsrum i smakfull färg med gott om plats för soffgrupp och mediamöbel. Ugång till altanen och trädgården. Två sovrum i bra storlek varav det ena med förvaring i garderober. Helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter.

Trädgården är verkligen något utöver det vanliga med gott om plats för sociala sammankomster samt för hopp och lek för barnen. Den vackra utsikten över skog och ängar är verkligen rogivande. Trallagd altan på baksidan med gott om plats för loungegrupp. Ytterligare två trallagda uteplatser skapar möjligheter att njuta utav solen hela dagen. För den odlingsintresserade finns flertalet odlingslotter och ett stort växthus. Idag odlas rabarber, jordgubbar, morötter, rädisor, rödbetor, tomater, grönkål, smultron, vattenmelon, aubergine, paprika, vindruvor, gurka, hallon, svartavinbär etc.

Här bor du bokstavligen granne med Stabbyskogens promenadstråk, grillplatser, pulkabackar och fårhagar. På cykel tar du dig in till stan på cirka 10 minuter. För hundägaren finns flera hundrastgårdar och för den som vill promenera längre sträckor finns möjlighet att fortsätta vidare mot Hågadalen och Kung Björns hög. Närmaste skola är populära Eriksskolan, åk F-3, och nybyggda Tiundaskolan, åk F-9. Det finns även flera förskolor i området för de mindre barnen. Strax utanför huset går både stads- och länsbussar. Närmaste mataffär är ICA Flogsta med ett brett utbud av livsmedel och postutlämning. Ca 3,5 km från bostaden finns även ICA Maxi, Systembolaget, Willys, Rusta m.m.

Parkeringsplats finns tillgänglig.

Kontakt mäklare för mer information!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad