Såld

Rickomberga, Uppsala

Otto Myrbergs väg 51A

Slutpris: 3 200 000 kr

Otto Myrbergs väg 51A

Ljus och rymlig gavellägenhet med uteplats

Nu finns chans att förvärva en ljus och rymlig gavellägenhet i markplan om 82 kvm med naturskönt läge alldeles nära Stabbyskogen. Här bor du tyst och ostört utan störande insyn med egen ingång vilket ger känsla av ett radhus.

Funktionell och praktisk planlösning som är fördelad på hall i vinkel, två rymliga sovrum, badrum med badkar, klädkammare, stort kök med generös matplats samt ljust och luftigt vardagsrum med utgång till uteplats i bästa solläge. Lägenheten är välskött och i gott skick. Möjlighet till snabb inflyttning.

Här i lugna Rickomberga bor du nära Stabbyskogens promenadstråk, grillplatser, pulkabackar och fårhagar. På cykel tar du dig in till stan på cirka 10 minuter. För hundägaren finns flera hundrastgårdar och för den som vill promenera längre sträckor finns möjlighet att fortsätta vidare mot Hågadalen och Kung Björns hög. Närmaste skola är populära Eriksskolan, åk F-3, och nybyggda Tiundaskolan, åk F-9. Det finns även flera förskolor i området för de mindre barnen. Strax utanför huset går både stads- och länsbussar. Närmaste mataffär är ICA Flogsta med ett brett utbud av livsmedel och postutlämning. Ca 3,5 km från bostaden finns även ICA Maxi, Systembolaget, Willys, Rusta m.m.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Otto Myrbergs väg 51A, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad