Såld

Rickomberga, Uppsala

Otto Myrbergs väg 4D

Slutpris: 3 430 000 kr

Otto Myrbergs väg 4D

Smakfullt inredd gavel femma i hus med hiss från markplan!

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Här slutar letandet, nu finns en femma om 108 kvm till salu i populära Rickomberga. En pärla som erbjuder både stil och funktionalitet i hjärtat av en blomstrande omgivning. Med ett strategiskt läge som kombinerar närheten till staden med den avkopplande grönskan, blir detta hem en oas för den moderna livsstilen. Här kan man njuta av en balkong i rakt söderläge med utsikt över föreningens innergård, möjlighet finns att glasa in då föreningen har sökt bygglov för detta.

Här möts du av en rymlig och luftig atmosfär med stora fönster i tre väderstreck, tack vare bostadens gavel läge. Vardagsrummet ger plats för både umgänge och avkoppling, med utrymme för att skapa din alldeles egna lounge hörna. Här finns gott om plats för att skapa minnesvärda stunder med vänner och familj. Köket är en dröm för både kreativa kockar och matälskare. Moderna apparater och eleganta ytor ger dig möjlighet att utforska nya recept och skapa kulinariska mästerverk.

De fyra sovrummen är en plats för rofylld återhämtning. Här har du gott om utrymme för att skapa ditt egna personliga tillhåll, vare sig det är en avkopplande reträtt eller en kreativ arbetsplats. Den genomtänkta planlösningen ger dig flexibilitet att använda rummen efter dina behov.

Den välutformade och moderna designen fortsätter in i de två badrummen, där noggrant utvalda material och detaljer skapar en känsla av komfort. Det större badrummet är utrustat med tvättmaskin och förberett för torktumlare och plats finns att sätta in ett badkar - valet är ditt!

BRF Rickomberga backe 2 är mer än bara en förening, det är en gemenskap. Föreningens hus är Svanenmärkt vilket dels innebär välisolerade bostäder med lägre energianvändning än byggnormen, men även god ventilation, låga bullernivåer och goda dagsljusförhållanden. Till de gemensamma utrymmena hör bilplatser i parkeringsgarage under huset som nås med hiss. Där finns även källarförråd som tillhör lägenheten samt cykel- och barnvagnsförråd. Gemensam fin innergård med sittplatser och planteringar. Föreningen har även gemensamt el-avtal för hela föreningen och debiterar medlemmar efter förbrukning, vilket är positivt och sänker kostnaderna för medlemmarna.

Läget i Rickomberga är en dröm för den som söker både stadspuls och naturnärhet med bla Stabbyskogen runt hörnet där elljusspår, motionsslingor och strövområden finns. Även gångavstånd till universitet, förskola och skola. Till city cyklar man eller tar bussen som har täta turer och busshållplats inom kort gångavstånd. Den vardagliga servicen finner du närmast i Luthagen, vid Mimmi Ekholms Plats eller Stenhagen. Här blir din vardag både enkel och bekväm. Du har allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan dra dig tillbaka till ditt fridfulla boende när dagen går mot sitt slut.

Sammanfattningsvis erbjuder denna femma på Otto Myrbergs väg 4D det bästa av två världar – en modern och stilfull tillvaro i en pulserande omgivning. Kom och upplev själv allt det här fantastiska boendet har att erbjuda.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Otto Myrbergs väg 4D, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad