Såld

Rickomberga/Luthagen, Uppsala

Otto Myrbergs väg 4A

Slutpris: 2 500 000 kr

Otto Myrbergs väg 4A

Marklägenhet med stor uteplats i härligt söderläge mot lugn och trevlig innergård

Välkommen till denna välplanerade 3:a med stor uteplats i söder och ett lugnt läge mot innergården i populära Rickomberga backe. Lägenheten som färdigställdes av JM i början av 2021 har genomgående stilrena materialval och ljusa smakfulla ytskikt.

Bostaden som är i nyskick har en mycket trevlig planlösning med ett rymligt kök som har en matplats för minst sex personer. Vardagsrummet har en halvöppen planlösning mot köket och rymmer soffgrupp och tv-möbel. Här finns också utgången till uteplatsen som vetter mot innergården.
De båda rejäla sovrummen har gott om förvaring i rymliga skjutdörrsgarderober.
Badrummet, som är helkaklat har stilrena materialval, infällda spots i taket och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.
Hallen har skjutdörrsgarderober med speglar.

På föreningens innergård finns bland annat en pergola med grillplats och en liten lekplats är planerad. Innergården kommer att färdigställas under våren/sommaren 2023.
I källaren finns ett separat källarförråd samt cykel-och barnvagnsförråd.

Här bor du naturnära med fina promenad- och cykelstråk runt hörnet samt goda bussförbindelser som snabbt tar dig in till city. Bärbyledens påfart ligger nära och tar dig smidigt vidare ut till E4:an eller väg 55 mot Enköping. Stabbyskogens naturområde, som endast ligger en kort promenad bort, erbjuder härliga strövområden och vintertid även skidspår. Den nyöppnade butiken Myrbergs närlivs, med generösa öppettider och paketutlämning, ligger i samma kvarter. Dessutom finns fler butiker och restauranger i närområdet.
Eriksskolan med skolår F-3 och Tiundaskolan med förskola och skolår F-9 ligger i närheten.

Flexibelt tillträde möjligt!

Välkommen att kontakta mäklaren för en personlig visning!

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Otto Myrbergs väg 4A, Såld i Rickomberga/Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad