Kommande bostad

Rickomberga, Uppsala

Otto Myrbergs väg 2C

  • price tag icon 7 217 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 895 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 116 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 217 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Otto Myrbergs väg 2C

Femma i mycket gott skick, med en generös planlösning och fri utsikt!

Snart ges möjligheten till en mycket välplanerad, stor och fräsch lägenhet med ett eftertraktat läge Rickomberga. Belägen med insynsskyddade fönster i tre olika väderstreck, vilket ger det er vackert ljusinsläpp under hela dagen, från den tidiga soluppgången tills den går ner.
Denna mycket tilltalande lägenhet om fem rum och kök erbjuder dig stora sällskapsytor, generösa rum och ett genomgående fint och välbehållet skick.
Lägenheten ligger i Brf Rickomberga Backe 1, en familjevänlig förening med närhet till förskolor, skolor, natur- och stadsliv.

Detta är en lägenhet som öppnar upp för många trevliga stunder tillsammans med släkt och vänner. Med sin funktionella planlösning har lägenheten en rymlig hall med generöst utbud av förvaring. Ett stort och socialt kök med plats för många runt matbordet. Ett mycket rymligt och ljust vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Fyra väl tilltagna sovrum, varav det ena har en klädkammare. Lägenheten har ett badrum med badkar och både tvättmaskin och torktumlare samt en extra toalett med dusch. Till allt detta får du även en stor inglasad balkong i söderläge. Här kommer du kunna spendera tid tillsammans med solen under större delen av dagen, och därefter kan du njuta vid de olika omgivande parkområdena precis runt hörnet.

I denna har medlemmarna tillgång till bl a en innergård med trädgårdsmöbler och grillplats samt lekplats.

Läget i Rickomberga är en dröm för den som söker både stadspuls och naturnärhet med bla Stabbyskogen runt hörnet där elljusspår, motionsslingor och strövområden finns. Även gångavstånd till universitet, förskola och skola. Till city cyklar du eller tar bussen som har täta turer och busshållplats precis runt hörnet. Den vardagliga servicen finner du närmast i Flogsta, vid Stenhagen eller Mimmi Ekholms plats i Luthagen. Här blir din vardag både enkel och bekväm. Du har allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan dra dig tillbaka till ditt fridfulla boende när dagen går mot sitt slut.

Anmäl ditt intresse idag!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Otto Myrbergs väg 2C, Snart till salu i Rickomberga, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad