Såld

Rickomberga, Uppsala

Otto Myrbergs väg 2C

Slutpris: 3 100 000 kr

Otto Myrbergs väg 2C

4,5:a med utsikt över Uppsalas silhuett i populära Rickomberga!

Här finns en fin 4,5:a med utsikt över Uppsalas silhuett i populära och trygga Rickomberga. Lägenheten har en ljus genomgångsplan med hiss från markplan, balkong mot föreningens trevliga innergård och generösa sällskapsytor. Brf Rickomberga Backe 1 är en familjevänlig förening nära förskolor, skolor, natur och stadsliv.

Lägenheten har en öppen planlösning med rymlig hall och gott om förvaring. Ett stort kök med plats för många, ett ljust vardagsrum, tre väl tilltagna sovrum (varav master bedroom med klädkammare/kontorsdel) och två badrum med tvätt-, dusch- och badmöjligheter. En stor balkong i solläge ger möjlighet till trevliga stunder. Föreningen har en innergård med trädgårdsmöbler, grillplats och lekplats.

Läget i Rickomberga erbjuder närhet till stadspuls och natur, inklusive Stabbyskogen med elljusspår och motionsslingor. Gångavstånd till universitet, förskola och skola. Bra bussförbindelser till city och närliggande serviceområden. En bekväm vardag med allt inom räckhåll och möjlighet att dra sig tillbaka till ett fridfullt boende.

(4 rok enligt mäklarbild)

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Otto Myrbergs väg 2C, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad