Till salu

Ektorp, Nacka

Östra Gräsvägen 7

Nästa visning
calendar icon söndag 23 juni 16:30 - 17:00
  • price tag icon 4 345 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 995 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 71 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 345 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Östra Gräsvägen 7

Modern bostad med rymlig balkong i högt läge som bjuder på kvällssol i Ektorps nyaste bostadshus!

Välkommen till denna stilrena och moderna 3:a på 71 kvadratmeter, belägen i Ektorps nyaste bostadshus. Huset är helt konstruerat i trä och bjuder på en ljus och harmonisk atmosfär. Den rymliga balkongen om cirka 15 kvadratmeter i västläge, bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Huset är svanenmärkt vilket betyder att man kan få ett grönt bolån.

Lägenheten innefattar två väl tilltagna sovrum, varav det ena med generös garderobsvägg och förråd, medan det andra sovrummet erbjuder komfort och plats för olika behov. Badrummet är smakfullt utformat och inkluderar en separat tvättstuga. Det öppna kök- och vardagsrumsutrymmet skapar en ljus och social atmosfär. Köket är utrustat med en praktisk köksö för ökad arbetsyta och förvaring.

Bostaden är utrustad med ett intelligent Plejd-system, vilket möjliggör kontroll över belysningen i kök och vardagsrum via en praktisk app. Området erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive förskolor och skolor, samt en lugn och familjevänlig atmosfär.

För närvarande erbjuder Aros Bostad en räntekompensation till Brf Ektorpsbacken, vilket innebär att de kompenserar föreningen för eventuell skillnad mellan räntekostnad och planerad räntekostnad upp till en nivå på 6%, under en tvåårsperiod(Maj 2025).

Ektorpsbacken är centralt beläget bakom Skuruskola nära Ektorp centrum, med närhet till ICA Maxi, Nacka Forum och Ektorp Centrum, vilket erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och träningsmöjligheter. Bussar till Slussen tar dig till city på cirka 15-20 minuter.

Nacka kommun och fastighetsägaren Hemsö planerar en ny större skola på den plats där Ektorps skola ligger idag. Den nya skolan i Ektorp kommer att ha plats för närmare 100 förskolebarn och upp till 800 elever. Dessutom kommer en fullstor sporthall att byggas intill skolan, tillsammans med en multiplan med konstgräs. Den nya skolan planeras stå klar inför skolstarten hösten 2025. Cirka 10 minuters promenad från bostaden.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 23 juni, 16:30 - 17:00
Anmäl mig
Välkommen på öppen visning! onsdag 26 juni, 17:45 - 18:15
Anmäl mig
Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad