Såld

Skuru, Nacka

Östra Gräsvägen 5

Slutpris: 1 765 000 kr

Östra Gräsvägen 5

Nyproducerad och tillträdesklar 1:a mellan Ektorp och Skuru med badrocksavstånd till Bastusjön.

** Generös balkong ** Exklusiva materialval ** Närhet till kommunikationer ** Inbäddad i grönska ** Fast pris **

Här erbjuds en ljus och luftig bostad med stor balkong, där du kan njuta av sommarkvällar och vintersol. Juridisk person accepteras! Lägenhetens inredning kan beskrivas som modern elegant, med högkvalitativa materialval och smart planlösning. Det välplanerade köket, med gott om förvaring, gör matlagningen till en fröjd. Denna lägenheten är den perfekta platsen för dig som söker en enkel och bekväm livsstil.

Fastigheten ligger i ett trevligt villakvarter mitt bland ekarna. Ta frukostbrickan i handen och kliv ut på din rymliga balkong i ett högt och fritt läge, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet.

Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock.

Med andra ord – här är allt på lagom avstånd för att du ska kunna leva det sköna livet.

- Garage och utomhusparkering finns. Tillgängliga platser utomhus för 600 kr/mån
- Cykelparkering finns det gott om

I och med det rådande ränteläget har Aros Bostad erbjudit Brf Ektorpsbacken en räntekompensation om snitträntan vid placeringen av föreningens lån överstiger den ekonomiska planens kalkylränta om 3,33 %. Det innebär i praktiken att Aros Bostad ersätter bostadsrättsföreningen för mellanskillnaden mellan räntekostnad och beräknad räntekostnad enligt ekonomisk plan, upp till en räntenivå om 6 %. Kompensationen gäller under 2 år.

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma
Jesper Lindgren
Assisterande mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra Gräsvägen 5, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad