Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Östra Finnbodavägen 15

Slutpris: 7 350 000 kr

Östra Finnbodavägen 15

Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och båtarna som passerar alldeles utanför. Sällan till salu

- Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och båtarna som passerar alldeles utanför.
- Sjöutsikt från samtliga rum.
- Lyxig förening med bland annat gym, bastu, festlokal med fin utsikt, terrass, garage och gästlägenhet.
- Gemensamma takterrasser med möblering för middagar mm med storslagen utsikt.
- Sällan till salu med stora luftiga rum och mycket bra förvaring. Går att göra om till en 4a (se alt. planlösning).
- Här har kan du öppna fönstren och höra vågorna. Känns som att bo på vattnet.
- En kort promenad till Södermalm eller ta SL-båt til Östermalm och Djurgården.

Nu har ni chansen att förvärva en stilfull bostad med en otrolig panaromautsikt mot Stockholms inlopp, Saltsjön samt Valdemarsudde. Denna välplanerade bostad erbjuder allt du behöver för att trivas.

Ett fullt utrustat och stilrent kök med gott om arbetsytor samt generöst med skåputrymme. Köket är byggt med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Ett stort fönsterparti sträcker sig längst hela rummet och skapar ett härligt ljus. Gott om plats för stora middagar och en naturlig plats för soffgrupp med utsikt över vattnet. Ett stort sovrum med gott om plats för både dubbelsäng, soffa och förvaring. Fantastisk sjöutsikt utan insyn. Ett till rymligt sovrum intill med även här fin sjöutsikt. Hallen har även den gott om plats för avhängning och ytterligare förvaring i både klädkammare samt platsbyggda garderober.

En fantastisk lägenhet med massor av karaktär som sticker ut på grund av en underbart vacker utsikt mot Saltsjön som bjuder på magiska soluppgångar och med ett ständigt pågående skådespel med allt från vädrets skiftningar till några av världens största kryssningsfartyg som passerar precis utanför fönsterna.

Attraktiv förening med följande faciliteter;
Stor, välutrustad festlokal med terrass mot stan
Välutrustat gym med sjöutsikt
Bokningsbar bastu
Bokningsbart snickarrum
Gästlägenhet
Stor tvättstuga
Bra cykelgarage
Bra garage för bil och elplatser finns
Gemensam takterrass med möblering för middagar mm med storslagen utsikt
Sociala sammanhang: pubkvällar, fikastunder, vinklubb mm

Här bor du med innerstan runt ena knuten och skärgården runt den andra. I denna marina idyll har du nära till det mesta med Stockholms kanske bästa läge. Längs kajen finner du ett promenadstråk med vy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad, Sickla som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av olika busslinjer b la Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har länkats samman med Tvärbanan vid Sickla station. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen på Lidingö.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra Finnbodavägen 15, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka Planlösning från Östra Finnbodavägen 15, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad