Såld

Centrum, Uppsala

Östra ågatan 73C

Slutpris: 3 000 000 kr

Östra ågatan 73C

Välplanerad 3:a med balkong mot Fyrisån i populära Brf Kungsängsliljan!

I mycket välordnade och trevliga Brf Kungsängsliljan ligger denna väl tilltagna trerumslägenhet, där man som medlem tillgång till en mängd gemensamma utrymmen och aktiviteter som passar alla. Den trivsamma restaurangen är hjärtat i verksamheten och här kombineras goda måltider med gott sällskap. I föreningen finns sällskapsrum med pentry, två gästrum med pentry, bibliotek med dagstidningar, motionslokal med bastu och dusch, hobbyrum, datarum, biljardbord, syrum med vävstol och två tvättstugor. Det tillkommer en obligatorisk serviceavgift till den ekonomiska föreningen för drift av restaurangen om 1300:-/person och månad. Läs gärna mer på: https://brf-kungsangsliljanuppsala.se

Den välplanerade lägenheten fördelar sig på välkomnande hall med förvaring i klädkammare, ett stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord, utgång till inglasad balkong med vacker utsikt mot Fyrisån, slottet och Upsala Domkyrka. Väldisponerat kök med gott om förvaringsutrymme och bra arbetsytor. Två rum varav det ena idag nyttjas som matsal men som med fördel kan inredas som sovrum samt ett mindre rum intill vardagsrummet som idag används som sovrum, vilket också fungerar utmärkt som kontor eller gästrum. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin.

Mycket centralt men ändå lugnt läge där du har direkt närhet till Fyrisåns härliga promenadstråk, Stadsparkens vackra miljö samt ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum. Här kan du njuta av centrala Uppsalas stora utbud av restauranger, caféer samt gågatans shopping och det rika kultur- och nöjeslivet.

Välkommen att kontakta mäklarna med ditt intresse:

Linnea Lager
0704981695
linnea.lager@widerlov.se

Martina Brink
0760266400
martina.brink@widerlov.se

Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina
Linnea Lager
Assisterande mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra ågatan 73C, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad