Såld

Centrum, Uppsala

Östra Ågatan 51 B

Slutpris: 7 490 000 kr

Östra Ågatan 51 B

Svanfeldtska huset anno 1901. 3,1 m i takhöjd,Fyra kakelugnar/Hiss från markplan/Skuldfri förening!

Bo mitt i stadskärnan i en av Uppsalas vackraste byggnader med en härlig vy över Fyrisån, Uppsala slott och Domkyrkan. Skuldfri förening med mycket god ekonomi.

INGEN KÖ TILL PARKERING! FINNS LEDIG PARKERINGSPLATS MED LADDBOX.

Widerlöv är stolta över att få presentera denna magnifika och representativa sekelskiftesvåning i Svanfeldtska huset. Våningen är ca 200 kvm och belägen på en icke-trafikstörd del av Östra Ågatan. Här bor ni med ett utmärkt läge i hjärtat av Uppsala med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Våningen har ett trivsamt läge på tredje våningen med hiss från markplan. Bland detaljer ni finner här kan nämnas en generös takhöjd om 3,1 m , vackert bevarade trägolv, takstuckaturer, höga golvsocklar, fina spegeldörrar samt fyra vackra kakelugnar.

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring. Stort vardagsrum med vackert burspråk och bevarade trägolv, utsikt mot Fyrisån och Slottet. Stort matsalsrum med plats för många gäster. Trevligt kök med praktiskt kallskafferi. Tre rymliga sovrum samt två badrum, det ena med dusch och det andra med badkar.

Svanfeldtska huset är ett av Uppsalas två stadspalats och uppfördes under åren 1899-1901 efter ritningar av Gustaf Wickman. Här bodde t ex hertigen av Skåne, sedermera Gustaf VI Adolf, under sin studietid i staden. Huset var det första huset i staden som hade vattenklosetter i lägenheterna. P-plats finns på gården. Lummig, trevlig innergård som sommartid erbjuder sittgrupper och möjlighet till trevliga grillkvällar.

En lägenhet som bör upplevas på plats.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra Ågatan 51 B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad