Såld

Centrum, Uppsala

Östra Ågatan 17

Slutpris: 12 100 000 kr

Östra Ågatan 17

En av Uppsalas absolut mest attraktiva bostäder!

Här är en bostad där uttrycket "unikt tillfälle" verkligen kommer väl till pass! Denna våning om fem rum på 175 kvm ligger mitt i stan på vackra Östra Ågatan, högt upp med hiss och med Uppsalas kanske bästa utsikt! Stora sociala ytor och inte mindre än tre balkonger, varav två mot ån. Dessutom i en mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåning och mycket låga månadsavgifter. Och som om inte det vore nog så säljs denna bostad ihop med ett garage i källaren med plats för två bilar och med hiss ända ner!

Stort vardagsrum med balkong och en intilliggande matsal mot åsidan gör att bostaden lämpar sig perfekt för sociala tillställningar med många gäster. Mycket stort kök med gott om både arbetsyta och förvaring, inte minst i det stora kallskafferiet. Köket har även utrymme för en stor matplats och gott om ljus från två stora fönster. I anslutning till vardagsrummet med vackra skjutdörrar emellan finns ett stort rum som i dagsläget används som master bedroom, med ett vilsamt läge mot innergården. Tröttnar man på eftermiddagssolen på de båda balkongerna i sydväst finns en bra balkong med morgonsol mot gården. Ytterligare två bra sovrum ligger mot ån varav ett har utgång till balkong och bra förvaring i en klädkammare. Snyggt badrum med stilrena materialval och egen tvättmaskin samt en extra gäst-wc i anslutning till hallen. Bostaden har genomgående cirka 2,7 meter i takhöjd och parkettgolv i samtliga rum.

Brf Qvarngården är en välskött bostadsrättförening med låg belåning och god ekonomi. I föreningen finns bl.a. en fräsch bastu- och relaxavdelning och ett bokningsbart gästrum. Alldeles intill föreningens innergård finns den medeltidsinspirerade Klosterparken för alla åldrar.

Till denna bostad hör ett vindsförråd om cirka 15 kvm (delvis snedtak) samt ett källarförråd om cirka 4 kvm.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra Ågatan 17, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad