Såld

Centrum, Uppsala

Östra ågatan 17

Slutpris: 5 750 000 kr

Östra ågatan 17

Stor och välplanerad 3,5:a med fantastisk utsikt mot Fyrisån och Domkyrkan!

Välkomna till en stor och välplanerad 3,5:a i toppskick! Här bor ni med ett ypperligt läge invid Fyrisån och med gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda! Under 2021 så genomfördes omfattande renoveringar av lägenheten!

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med gott om förvaring. Renoverat och fullt utrustat kök från 2021 med ljus inredning som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Stort luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Vacker utsikt mot Fyrisån och Domkyrkan. Två rymligt sovrum med gott om förvaring och vackra fiskbensparkettgolv. Från stora sovrummet finns utgång till inglasad balkong mot lugn innergård. Fint och helkaklat badrum från 2021 samt praktisk gäst-Wc.

Brf Qvarngården är en välskött bostadsrättförening med låg belåning och ett flertal större renoveringar utförda, bland annat solceller år 2021. I föreningen finns bl.a. en fräsch bastu- och relaxavdelning och ett bokningsbart gästrum. Alldeles intill föreningens innergård finns den omtyckta Klosterparken. På Östra Ågatan bor ni på en av Uppsalas mest attraktiva adresser med direkt närhet till allt vad city kan erbjuda i form av kultur, restauranger, caféer och shopping etc. För pendlaren ligger Resecentrum inom bekvämt promenadavstånd.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra ågatan 17, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad