Såld

Centrum, Uppsala

Östra ågatan 17

Slutpris: 13 000 000 kr

Östra ågatan 17

UNIK LÄGENHET MED FANTASTISKT LÄGE OCH UTSIKT! EN AV UPPSALA ABSOLUT MEST ATTRAKTIVA BOSTÄDER!

Här är en bostad där uttrycket "unikt tillfälle" verkligen kommer väl till pass! Denna våning om fem rum på 175 kvm ligger mitt i stan på vackra Östra Ågatan, högst upp med hiss och med Uppsalas kanske bästa utsikt! Stora sociala ytor och inte mindre än tre balkonger, varav två mot ån med den magiska utsikt som det ger. Bostaden ligger dessutom i en mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåning och mycket låga månadsavgifter. Som om detta inte vore nog säljs denna bostad ihop med ett garage i källaren med plats för en bil och med hiss ända ner!

Stort vardagsrum med öppen spis, balkong och ett intilliggande bibliotek/matsal mot åsidan gör att bostaden lämpar sig perfekt för sociala tillställningar med många gäster. Mycket stort kök med gott om både arbetsyta och förvaring, inte minst i det stora kallskafferiet. Köket har även utrymme för en stor matplats och gott om ljus från två stora fönster. I anslutning till vardagsrummet med vackra skjutdörrar emellan finns ett stort rum som i dagsläget används som matsal men likaväl kan nyttjas som master bedroom. Detta rum har ett vilsamt läge mot innergården. Tröttnar man på eftermiddagssolen på de båda balkongerna i sydväst finns en bra balkong med morgonsol in mot gården. Ytterligare två bra sovrum ligger mot ån varav det ena har utgång till balkong. Badrum med både dusch och badkar samt en extra gäst-wc i anslutning till hallen. Bostaden har genomgående cirka 2,7 meter i takhöjd och vackert golv i flera av rummen.

Till denna bostad hör ett stort vindsförråd ett källarförråd och en vinkällare.

Brf Qvarngården är en välskött bostadsrättförening med låg belåning och god ekonomi. I föreningen finns bl.a. en fräsch bastu- och relaxavdelning och ett bokningsbart gästrum. Alldeles intill föreningens innergård finns den medeltidsinspirerade Klosterparken som passa för alla åldrar.

Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta mäklaren för frågor eller bokning av enskild visning! Se gärna VR-visningen som du hittar överst bland bilderna.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad