Såld

Kungsängen, Uppsala

Östra Ågatan 105

Slutpris: 1 750 000 kr

Östra Ågatan 105

Kvadratsmart etta med inglasad balkong!

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet med låg månadsavgift intill Fyrisån. Denna bostad erbjuder en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i garderober, ett trevligt kök med goda arbetsytor, bra planerat allrum med plats för matbord, soffa och annat möblemang. Här finns även en sovalkov med plats för en säng. Bostaden erbjuder en stor inglasad balkong vilket ger känslan av ett extrarum - perfekt plats a avnjuta morgonkaffet på! Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch samt kombimaskin.

Föreningens garage, cykelförråd samt lägenhetens förråd finns belägna i källaren vilka du enkelt når via hissen.

På Östra Ågatan bor ni bekvämt och centralt, med låg avgift på ett lugnt läge intill Fyrisån. På endast några minuter når du Uppsalas kärna och resecentrum. Gillar du natur så ligger stadsparken nära till hands bara rakt över ån via Hamnspången.
För er som pendlar eller vill ta bilen ut ur stan finns E4ans södra påfart nära bostadsområdet. Kungsängen är ett område att trivas i med närhet till all tänkbar service. Willys ligger i infarten till området.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östra Ågatan 105, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad