Såld

Södermalm - Sofia, Stockholm

Östgötagatan 89, 5 tr

Slutpris: 3 700 000 kr

Östgötagatan 89, 5 tr

Välplanerad 1:a högst upp med kungsbalkong i soligt sydvästläge!

Välplanerad 1:a högst upp med kungsbalkong i soligt sydvästläge! Bostaden har uppskattade detaljer bevarade som vackra plankgolv, fiskbensparkett och spegelindelade dörrar. Luftigt vardagsrum med plats såväl soffgrupp som sovavdelning. Via helglasade balkongdörrar kommer man ut på den underbara kungsbalkongen som ligger i ljuvligt soligt sydvästläge med sol från förmiddag till kväll. Här får man plats för bord och stolar samt planteringar. Det stilrena Puustelliköket har utmärkt förvaring bakom röda fronter och generös arbetsyta för den matlagningsroade. Från hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har falldusch. Lägenheten har mycket bra förvaring i inbyggd garderob med plats för såväl vikta som hängande kläder, stor platsbyggd bokhylla i hallen samt tillhörande vindsförråd.

Här bor du mitt bland caféer, restauranger och trendiga butiker precis runt hörnet från Söders hjärta och i närheten finns Nytorget som är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Runt Nytorget finns bl a Urban Delhi och andra kvalitetsrestauranger. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek. Närheten till Hammarby sjö, de lugna kvarteren, de många grönområdena och parkerna gör det trivsamt för människor i alla åldrar att bo här. Kommunikationerna mycket goda då Skanstulls tunnelbana på den Gröna Linjen samt buss nr 3, 4, 57, 74 ligger ett stenkast från bostaden.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östgötagatan 89, 5 tr, Såld i Södermalm - Sofia, Stockholm Planlösning från Östgötagatan 89, 5 tr, Såld i Södermalm - Sofia, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad