Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Östgötagatan 36, 2 tr

Slutpris: 10 270 000 kr

Östgötagatan 36, 2 tr

Ljuvlig, nyligen stambytt sekelskiftestrea med balkong mot lugnt gårdsläge på eftertraktad adress!

Sekelskifte, ljus och väl tilltagna ytor - att komma hem till denna pärla är alltid en god känsla. Två trappor upp med balkong mot lugn och mysig innergård väntar denna utsökta och nyligen stambytta hörntrea i vacker byggnad anno 1907 med omsorgsfullt bevarad charm utan att tumma på funktion och bekvämlighet. Här vill ni bo in er från första besök med attribut såsom tilltagna rum i fil, vackra trägolv med förhöjt väggliv, stuckaturer, spegeldörrar och fungerande kakelugn för att nämna några. Planlösningen och rummen tillsammans med de stora fönsterna i två väderstreck med djupa speglade nischer och fint ljusinsläpp gör det enkelt att möblera efter behov och önskemål. Det väl tilltagna vardagsrummet inrymmer såväl önskad soffgrupp som större matbord vilket möjliggör matsalen intill att nyttjas som sovrum om så önskas. Det stilfulla och fullt utrustade köket har generösa förvaringsmöjligheter och balkongen i direkt anslutning mot det lugna gårdsläget gör det enkelt att trivas och förlänga sommarsäsongen. Sovrummet är generöst till storlek med plats för både dubbelsäng med tillhörande sängbord som övrigt önskat möblemang. Den inre hallen sammanbinder rummen fint i fil och härifrån nås det smakfullt inredda och helkaklade badrummet i grått nyrenoverat under 2021. Hallen är ljus och välkomnande och bjuder in till resten av bostaden med förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar liksom i den rymliga klädkammaren. Dessutom finns nyttjanderätt till ett vindsförråd om ca 12 kvm i föreningen. Från entrén tar man sig enkelt ut via hiss eller trappor till föreningens möblerade innergård med grill vilket blir som ett extrarum sommartid att njuta av. Tillåt er koppla av och njuta av ett fulländat hem med genomgående ljuvlig interiör i högst eftertraktat läge på Söder!

Brf Inlandsisen är en äkta förening på Södermalm i Stockholm, korsningen Östgötagatan och Bondegatan. Den bildades 2001 i samband med att fastigheten Höken 21 förvärvades. Föreningen består av 18 lägenheter samt en butiks- och kontorslokal på gatuplan. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till den trevliga möblerade innergården med grill, tvättstuga, cykel- samt barnvagnsrum.

Här bor du mitt i hjärtat på Södermalm bland alla vackra fastigheter med stort utbud av trendiga butiker, gym, restauranger och caféer. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östgötagatan 36, 2 tr, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad