Såld

Höganäs, Uppsala

Österplan 15B

Slutpris: 5 250 000 kr

Österplan 15B

Sekelskiftesvåning med närhet till all service som kan tänkas!

Tillfälle att förvärva en trevlig våning näst högst upp i vackert 1800-talshus. Lägenheten är en av två lägenheterna på våningsplanet i trappuppgången. Interiören följer en genomgående 30-talsstil. Här får ni en takhöjd om ca 3,2 meter, vackra breda golvtiljor, höga golvsocklar, takstuckatur, bevarat serveringsskåp, djupa fönsternischer och vacker kakelugn. Stora sällskapsytor, badrum med badkar, gästtoalett, kök med skafferi och utgång till trapphuset i 15A.
Lägenheten har tre förråd, ett vindsförråd, ett direkt utanför lägenhetens köksingång och ett i källaren som är på innergården.

Trevlig förening med vacker, välskött innergård med sittgrupper. Fasaden mot Österplan och inne mot gården är renoverade 2017/2018.

På Österplan 15 B bor ni i ett lugnt läge i attraktiva kvarter med närhet till Vaksala torg, Stationsgallerian, Musikens hus, Kvarnen och City. Perfekt pendlarläge med absolut närhet till Stationen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad