Såld

Östermalm, Stockholm

Östermalmsgatan 82

Slutpris: 12 750 000 kr

Östermalmsgatan 82

Sekelskiftesdröm med två fungerande kakelugnar och balkong mot gård!

Med ett fantastisk läge på Östermalm saluförs en ytterst välplanerad sekelskiftestrea med balkong. Välbevarade sekelskiftesattribut som vackra trägolv, serveringsskåp, kakelugnar, stuckaturer, takrosett och djupa speglade nischer. Detta sätter verkligen en härlig karaktär på den idealiska planlösningen. Här är det enkelt att vara många med ett generöst vardagsrum och en fin matsal där det kan spenderas trevlig middagar. Köket är välplanerat med full maskinell utrustning och tvättmaskin för din bekvämlighet. I direkt anslutning via dubbeldörrar nås bostadens härliga balkong med soligt söderläge som vetter mot föreningens trivsamma innergård. Det rofyllda sovrummet är belägen mot tyst gård och har utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober. Det lite mindre sovrummet blir med fördel ett barnrum eller hemmakontor om så önskas. Badrummet är stilrent renoverat och utrustat med dusch och golvvärme. Belägen i en elegant fastighet anno 1904 med vackert trapphus och hiss. Dessutom i en mycket lågt belånad förening. Den gemensamma innergården har planteringar, sandlåda för barnen, utemöbler och möjlighet att grilla. Oslagbart läge med närhet till Östermalmstorg, Karlaplan och Humlegården. Sammantaget en enastående bostad med fina förutsättningar att bo länge.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östermalmsgatan 82, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Östermalmsgatan 82, Såld i Östermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad