Kommande bostad

Östermalm, Västerås

Östermalmsgatan 3

  • price tag icon 3 784 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 150 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 52 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 784 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2011
Östermalmsgatan 3

Mycket fin 2 rok med centralt läge, inglasad balkong och genomgående fint skick!

- Inglasad balkong i soligt söderläge
- Stilren 2 rok i fint skick
- Social och öppen planlösning
- Fn lediga p-platser och garage
- Centralt och lugnt läge

På tredje våningen i välskött byggnad välkomnas ni in till denna genomgående stilrena 2 rok om 52 kvm på Östermalmsgatan 3. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fina ytskikt med ekparkett i hela lägenheten, målade väggar och gott om förvaring. I hallen välkomnas ni in med öppen planlösning mot kök med full maskinell utrustning samt vardagsrum där utgång mot den inglasade balkongen återfinnes, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, rymligt sovrum med mycket gott om förvaring via garderober med skjutdörrar.

Trivsam förening med individuell mätning av el och varmvatten vilket innebär ett förmånligt pris för el, bredband som inkluderas i avgiften samt förhållandevis snabb tillgänglighet på parkeringsplatser för sina boende.

Fin innergård som grönskar upp ordentligt på sommaren med grill, egen örtodling och sittplatser. Att bo på Östermalmsgatan innebär att du har bekvämt avstånd till det mesta Västerås har att erbjuda. Gångavstånd till centralstationen, strandpromenaden, grönområden samt Västerås citys mångfacetterade utbud av matbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral och restauranger. Bo i city med stort utbud av shopping, restauranger och matbutiker. Bekvämt med gångavstånd till allt du behöver, endast ett stenkast från centralstation!

Varmt välkomna till denna minst sagt bekväma bostad där du inte behöver sakna någonting. Vi ses på visningen!

Intresseanmälan
Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Östermalmsgatan 3, Kommande i Östermalm, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad