Till salu

Fålhagen, Uppsala

Österängsgatan 3

1 975 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 57 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 250 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1942
Österängsgatan 3

På lugn gata intill Fålhagens villakvarter

Välplanerad och ljus genomgångslägenhet som är lugnt belägen i hjärtat av attraktiva Fålhagen. Här bor du på andra våningen högst upp i huset med en balkong med skön eftermiddags- och kvällssol. Välskött föreningen med en trevlig gårdsmiljö och ledig garageplats.

Planlösningen ger dig hall med förvaring, kök med matplats och en större öppning mot vardagsrummet med utgång till balkongen. Vidare får du här ett sovrum mot gården och ett duschrum som är förberett för tvättmaskin.

Bra läge i ett attraktivt och lugnt kvarter nära affärshuset Kvarnen med all den service du kan behöva. I närliggande kvarter finns även ett antal mysiga restauranger, gym och Uppsala Konsert & Kongress. Ett stenkast från lägenheten ligger flera trevliga och barnvänliga parker. Perfekt pendlarläge med ca 10 minuters gångavstånd till Resecentrum och citykärnan.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Österängsgatan 3, Till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad