Såld

Fålhagen, Uppsala

Österängsgatan 1D

Slutpris: 2 080 000 kr

Österängsgatan 1D

Mycket ljus och hemtrevlig gavellägenhet, i familjär förening med fantastisk trädgård!

Välkommen till denna hemtrevliga gavellägenhet, i familjär och trivsam förening med en lummig och vacker trädgård samt carportplats med motorvärmare till alla boende.
Lägenheten håller ett genomgående fint skick med bl a nymålade fönster, nya persienner i samtliga rum, bevarad fiskbensparkett och renoverat badrum.
Tack vare sina fönster i tre olika väderstreck hittar alltid ljuset in, vilket bidrar till en behaglig harmoni i lägenheten under hela dagen.
Den rymliga planlösningen erbjuder plats för allt du kan önska dig och fördelar sig på ett väl tilltaget kök med plats för matbord intill fönster mot föreningens innergård och dem frodiga äppelträden. Ett vardagsrum som även det är rymligt med plats för större soffgrupp. Ett sovrum med enkel plats för dubbelsäng och annan önskad möbel samt ett helkaklat och modernt badrum. Lägenheten erbjuder dig gott om förvaring i både den djupa garderoben i hallen med överskåp samt i tre fristående garderober intill entrén och två förråd i källarplan med el kopplat till lägenhetens el-abonnemang.

Huset är från 40-talet och har noggrant rustats upp för att bevara sin ursprungliga charm. Brf Tulpanen nr 2 är en liten och hemtrevlig förening. I källarplan finns tvättstuga med stor tillgänglighet och ett väl tilltaget hobbyrum. Här får du som boende en fantastik innergård att nyttja och för den odlingsintresserade finns det mycket att pyssla med i trädgården. Föredrar du att koppla av i solen tillsammans med en bok finns det flertalet sitt- och gräsytor att nyttja. Även trädgårdsmöbler under äppelträdens lund är en given plats när du får besök och önskar tillbringa tid med sällskapet i denna gröna oas.

Fålhagen är ett mycket lugnt beläget område, med närliggande parker och grönområden samt direkt närhet till Uppsala centralstation och allt vad city har att erbjuda. I området finns flertalet livsmedelsbutiker och restauranger, inte långt härifrån finns även ytterligare handelsmöjligheter vid Stationsgallerian och Kvarnen.

Missa inte denna charmiga hörnlägenhet med fantastik trädgård, och med ett centralt men samtidigt väldigt lugnt läge i Fålhagen. Anmäl ert intresse till mäklaren idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Österängsgatan 1D, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad