Till salu

Fålhagen, Uppsala

Österängsgatan 14D

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 11:00 - 11:30
  • price tag icon 1 581 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 581 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1962
Österängsgatan 14D

Välplanerad etta med sovalkov, i ett mycket gott skick och med balkong i västerläge!

Välkommen till denna utmärkt planerade etta, i ett genomgående tilltalande skick och med ett mycket attraktivt läge i Fålhagen, precis intill stadskärnan och resecentrum. Lägenheten är belägen en trapp upp med fri utsikt över den stora och gröna innergården. Lägenhetens skick är mycket fint med bl a välbevarat 60-talskök, ljusa ytskikt och ett modernt helkaklat badrum.
Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum som enkelt rymmer både soff- och matgrupp samt annan önskad möbel, och tack vare sovalkoven får du smidigt undan sängen. Från vardagsrummet nås lägenhetens solsäkra balkong riktad mot väster, här har du solen från tidig lunch till sen solnedgång. Gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober samt två förråd belägna i markplan. Till lägenheten får du även ett fräscht badrum i nytt och modernt skick.
BRF Österängen är en bra förening med mycket god ekonomi och låga avgifter! Här finner du bl a en stor och trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt ett övernattningsrum för de boende att nyttja.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Samtidigt som du får ett centralt läge behöver du inte oroa er för någon trafik, vägen vid fastigheten är ytterst lite trafikerad och lägenheten är endast riktad mot innergården.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 11:00 - 11:30
Anmäl mig
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Österängsgatan 14D, Till salu i Fålhagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad