Såld

Fålhagen, Uppsala

Österängsgatan 14B

Slutpris: 1 895 000 kr

Österängsgatan 14B

Välplanerad etta med sovalkov, i ett mycket gott skick och med balkong i västerläge!

Välkomna till denna utmärkt planerade etta, i ett genomgående tilltalande skick och med ett mycket attraktivt läge i Fålhagen, precis intill stadskärnan och resecentrum. Lägenheten är belägen två trappor upp med fri utsikt över den stora och gröna innergården. Lägenhetens skick är mycket trivsamt med fina ytskikt, nylackerade köksluckor och ett modernt helkaklat badrum.
Planlösningen fördelar sig på ett bra kök med gott om förvaring och arbetsyta och utrustat med bl a diskmaskin. Ett rymligt vardagsrum som enkelt rymmer både soff- och matgrupp samt annan önskad möbel, och tack vare sovalkoven får du smidigt undan sängen. Från vardagsrummet nås lägenhetens solsäkra balkong riktad mot väster, här har du solen från tidig lunch till sen solnedgång. Gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober samt två förråd belägna i markplan. Till lägenheten får du även ett fräscht badrum i nytt och modernt skick.

BRF Österängen är en bra förening med låga avgifter! Här får boende bl a tillgång till en stor och trevlig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt ett övernattningsrum.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Samtidigt som du får ett centralt läge behöver du inte oroa er för någon trafik, vägen vid fastigheten är ytterst lite trafikerad och lägenheten endast är riktad mot innergården.

Varmt välkomna på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Österängsgatan 14B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad