Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Öster Mälarstrands allé 119

Slutpris: 3 250 000 kr

Öster Mälarstrands allé 119

Bo med Mälaren inom räckhåll!

Välkommen att bo i en fantastisk 3 rok med Mälaren inom räckhåll!
Lägenheten är nyproducerad år 2017 och har utmärkande väl genomtänkta materialval. Bostaden karakteriseras av öppna ytor och en genomgående röd tråd gällande kvalité och standard i hela lägenheten. Båda sovrummen ligger med fönster mot lugn innergård . Kök och vardagsrum ligger mot andra sidan med fri utsikt. Från vardagsrummet finns utgång till fantastisk inglasad balkong som även den ligger med fri utsikt och eftermiddags/kvällssol. Generösa förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och extra lyxigt med golvvärme i badrummet!

Öster Mälarstrand är ett attraktivt område i Västerås som under senare år vuxit fram. Här finns härliga grönytor, restaurang, fik, småbåtshamn, populära Kokpunkten samt Steam Hotell och en underbar strandpromenad. I närområdet finns även skolor och matbutik. Från Öster Mälarstrands Allé 119 har du dessutom cykelavstånd till bland annat Björnöns fritidsområde, centrum samt centralstationen.

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV, bredband och telefoni). I föreningen finns övernattningsrum och motionsrum att som medlem tillgå.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Öster Mälarstrands allé 119, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad