Såld

Alsike, Knivsta

Orrspelsgatan 61 D

Slutpris: 3 450 000 kr

Orrspelsgatan 61 D

Bostadsrättsradhus på fördelaktigt gavelläge med extra stor tomt, altandäck och ljuvlig takterrass!

Modernt bostadsrättsradhus på gavelläge med fina materialval och läcker exteriör i mycket familjärt område. Husen består av två boningsplan med stor takterrass på tredje plan. Stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp med vitt eller dova kulörer på väggar som möter stilrena parkettgolv.

Bostaden har en öppen och praktisk planlösning där merparten av sällskapsytorna är samlade i entréplan med vardagsrum och kök i öppen lösning för bästa samvaro. Här kan ni samla familj och vänner medan maten tillreds samtidigt som ni kan vara sociala. Gott om plats för rejäl matsalsgrupp, soffgrupp och tv-möbel, köksdel i vitt för att smälta in med all utrustning ni kan tänkas behöva och praktisk köksö för extra förvaring. I entréplan finns även stort, helkaklat våtutrymme med dusch och tvättutrustning, stor klädkammare, förråd och rymlig hall med avhängningsyta. På övre plan möter ett allrum upp som idag nyttjas som tv-hörna men som likväl kan utgöra lekhörna. Här finns bostadens samtliga sovrum som alla rymmer säng samt ytterligare möblemang, det mellersta rummet utgör bostadens "master bedroom" med extra yta. Har man behov av extra sovrum så finns det de som inreder en del av vardagsrummet till ytterligare sovrum.

Stor del av tiden spenderar man på altandäcket i nordväst med insynsskyddat läge, denna nås via vardagsrummet och här finns gott om plats för möblemang, grillbestyren samt egna planteringar. Takterrassen som är allra högst upp når alla dagens soltimmar och är helt insynsskyddad, perfekt de dagar man vill lapa sol i lugn och ro. En del nyttjar även den fint plattlagda ytan på framsidan som ännu en uteplats.

Brf Boängs Hage från år 2017 erbjuder ett boende med god standard i barnvänlig miljö. Det finns externt förråd invid bostadens entré och en dedikerad parkeringsplats med elbilsladdare. Ni befinner er mitt i Alsike med allt samhället har att erbjuda; förskola, skola upp till högstadieålder, omtyckt livsmedelsbutik, pizzeria, närlivs, gym och bank. I området finns mest villor och radhus men det finns även lägenheter. Det är goda allmänna kommunikationer med bussar in till centrala Knivsta som i regel går vart 15:e minut, samma busshållplats erbjuder bussar till Uppsala. För bilpendlare finns påfart till E4:an några minuter bort. Många storhandlar i Knivsta då det är nära och där all slags service finns. Från Knivsta pendlar även många med tåg då det enkelt tar dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Både Knivsta och Alsike har ett rikt föreningsliv och natur med lockande badsjöar.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orrspelsgatan 61 D, Såld i Alsike, Knivsta Planlösning från Orrspelsgatan 61 D, Såld i Alsike, Knivsta
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad